O nas

Družba IZOLACIJA – KERN d.o.o. Radomlje je zagotovo sinonim za kakovost, povezano z dolgoletno tradicijo. Vse od leta 1979 lastniki sledimo viziji ustanovitelja in se zavzemamo za ohranjanje kakovosti. Svoje produkte in izvedbe razvijamo v smeri izboljšanja funkcionalnosti, estetske vrednosti in podaljševanja življenjske dobe.

Danes podjetje nedvomno sodi med najboljša tovrstna podjetja na  področju izvedbe katerih koli  sistemov ravnih streh ne glede na to, ali govorimo o sanaciji ali o novogradnji.

Vašo novo, dotrajano ali nefunkcionalno streho prepustite našemu strokovnemu in izkušenemu  teamu. Delo bomo izvedli tako, da boste zanesljivo še eden od naših številnih zadovoljnih naročnikov.

Vizija

Naša vizija je biti vedno boljši, sodobnejši, prilagodljivejši in pomemben subjekt v naši dejavnosti. Zato stremimo za tem, da je naša strokovnost in konkurenčnost vedno na prvem mestu.

Naša prednost je vedno bila in bo tudi v prihodnosti jasno izražena: to je visoka kakovost in estetska dovršenost naših storitev. Svojo dejavnost bomo še naprej izvajali širom Slovenije in preko meja, predvsem v Avstrijo in na Hrvaško. Vodilni položaj bo podjetje krepilo z nenehnim prilagajanjem spremembam v poslovnem okolju. Z zagotavljanjem najvišje kakovosti bo podjetje dosegalo odlične rezultate. S takim načinom dela bomo še naprej širili krog zadovoljnih strank, tako stalnih kot tudi novih.

Poslanstvo

Kakovostna, funkcionalna in estetsko dovršena streha nad glavo je naše poslanstvo.

Podjetje se v grobem uvršča v gradbeno dejavnost, v specializirano gradbeno dejavnost hidroizolacije, krovstvo in kleparstvo. Podjetje je visoko specializirano za izvedbe najzahtevnejših sistemov streh. Smo strokovnjaki za izvajanje hidroizolacij, ozelenjenih streh, teras, hidroizolacij pod težko zaščito, zahtevnih talnih hidroizolacij ter vseh ostalih sistemov streh – krovska in kleparska dela. V okviru kleparskih del vzporedno izvajamo pločevinaste fasadne sisteme in obloge fasad na način klasične kleparske izvedbe. Ohranjamo individualni pristop do strank, jim svetujemo najbolj optimalne rešitve in če je le mogoče, dajemo prednost kakovosti in trajnosti, ne ceni.

KJE SMO?

 

IZOLACIJA – KERN, d.o.o. Radomlje
Hudo, Hujska cesta 16
1235 Radomlje

Davčna številka: SI53712951

KONTAKT:

info@izolacija-kern.si

+ 386 1 729 57 30