Skip to content Skip to footer

Izolacije Kern - strokovni izvajalci ravnih in zelenih streh - kakovost in tradicija

Izolacija Kern

Kakovost in tradicija

Družba IZOLACIJA – KERN d.o.o. Radomlje je zagotovo sinonim za kakovost, povezano z dolgoletno tradicijo. Vse od leta 1979 lastniki sledimo viziji ustanovitelja in se zavzemamo za ohranjanje kakovosti. Svoje produkte in izvedbe razvijamo v smeri izboljšanja funkcionalnosti, estetske vrednosti in podaljševanja življenjske dobe.

Danes podjetje nedvomno sodi med najboljša tovrstna podjetja na področju izvedbe katerih koli sistemov ravnih streh ne glede na to, ali govorimo o sanaciji ali o novogradnji.

Svojo novo, dotrajano ali nefunkcionalno streho prepustite naši strokovni in izkušeni delovni skupini. Delo bomo izvedli tako, da boste zanesljivo še eden od naših številnih zadovoljnih naročnikov.

Poslovno Stanovanjski objekt Dunajski kristali
Zadovoljni uporabniki - Zelena streha - Majeria - Izolacija Kern
Vizija

Sodobnost in estetika

Naša vizija je biti vedno boljši, sodobnejši, prilagodljivejši in pomemben subjekt v naši dejavnosti. Zato stremimo k temu, da sta naša strokovnost in konkurenčnost vedno na prvem mestu.

Naša prednost je vedno bila in bo tudi v prihodnosti jasno izražena: to sta visoka kakovost in estetska dovršenost naših storitev. Svojo dejavnost bomo še naprej izvajali širom Slovenije in preko meja, predvsem v Avstriji in Hrvaški. Vodilni položaj bo podjetje krepilo z nenehnim prilagajanjem spremembam v poslovnem okolju. Z zagotavljanjem najvišje kakovosti bo podjetje dosegalo odlične rezultate. S takim načinom dela bomo še naprej širili krog zadovoljnih strank, tako stalnih kot tudi novih.

Poslanstvo

Visoka specializacija

Kakovostna, funkcionalna in estetsko dovršena streha nad glavo je naše poslanstvo.

Podjetje se v grobem uvršča v gradbeno dejavnost, v specializirano gradbeno dejavnost hidroizolacije, krovstvo in kleparstvo. Podjetje je visoko specializirano za izvedbe najzahtevnejših sistemov streh. Smo strokovnjaki za izvajanje hidroizolacij, ozelenjenih streh, teras, hidroizolacij pod težko zaščito, zahtevnih talnih hidroizolacij ter vseh drugih sistemov streh – krovska in kleparska dela. V okviru kleparskih del hkrati izvajamo pločevinaste fasadne sisteme in obloge fasad na način klasične kleparske izvedbe. Ohranjamo individualni pristop do strank, jim svetujemo najboljše rešitve, in če je le mogoče, dajemo prednost kakovosti in trajnosti, ne ceni.

O nas - Izolacija Kern