Skip to content Skip to footer

Reference podjetja Kern: izvedba ravnih in zelenih streh - izkušnje strank

Posestvo Burja

Ravna streha

Posestvo Guerila

Ravna streha

Domačija Majeria

Zelena streha

Naši ostali projekti

RAVNE STREHE

Posestvo Burja

Podjetje Izolacija - Kern nam je uredila skoraj vse pohodne strehe, prav tako pa so poskrbeli za naše prekrivne plošče za teraso, torej pohodno keramiko. Naša izkušnja z podjetjem je bila naravnost odlična. Bili so profesioanlni in natančni tako pri izvedbi, kot pri dogovorjenih rokih. Vsekakor bi jih priporočil naprej.

Primož Lavrenčič
RAVNE STREHE

Posestvo Guerila

Iskali smo izvajalca, ki ima reference in ima kaj za pokazati. Že ob prvem sestanku so nas opozorili na morebitne probleme med gradnjo ter nam predlagali rešitve. Bili so konstruktivni in res smo zadovoljni z njihovo izvedbo in njihovim reševanjem detajlov. Priporočali bi jih tudi drugim.

Zmagoslav Petrič
Ravne moderne strehe -ozelenitev streh in vrhunska izvedba stresnih kritin. Kontakt Kern.

Podarimo brezplačno
e-knjigo

Podarimo brezplačno e-knjigo

Darilo

E-knjiga - vse, kar morate vedeti pred nakupom strehe

Želite priročnik, ki vam bo pomagal pri izbiri strehe? Izpolnite spodnji obrazec in kmalu prejmete e-knjigo na vaš e-naslov.

ZELENE STREHE

Domačija Majeria

Že preden smo se odločili za gradnjo smo se ukvarjali z neprijetnimi situacijami. Skrbi so bile večinoma, da je gradnja kompletno pod zemljo. In sigurno nas je bilo najbolj strah podtalne vode, vlage, vdora vode, ... Bistvenega pomena je bila, in še je naprej, odlična hidro izolacija in vzporedno s tem toplotna izolacija objekta. Zato smo se obrnili na, po našem mnenju, najboljšega izvajalca v Sloveniji, družinsko podjetje Izolacija - Kern, kjer smo dobili zagotovila in smo vedeli, da bo izvedba ne 100% ampak kar 200%! Tako, pa bomo lahko v naslednjih letih mirno spali. Zaenkrat lahko rečem, da smo torej 100% zadovoljni.

Matej Tomažič

Poskrbimo za prekrivanje strehe z vrhunskimi izolacijskimi sistemi za
vaše poslovne prostore.